Lauantaina 31.7. klo 12.00

Kokemäen Kova-Väki - Tarmo

Kokemäen Kova-Väki - Tarmo 2-1 (2-3, 6-4, 2-0)

Raportti

Tarmo taipui taistelun jälkeen Kokemäellä, kun emäntäjoukkue Kova-Väki nappasi voiton lauantaipäivän taistelussa lukemin 2-1 (2-3, 6-4, 2-0). Tiukassa lohkossa joukkueet ovat nyt tasapisteissä.

Varsin nopealla tempolla edennyt peli oli kahden tasaväkisen joukkueen vääntö. Ensimmäisellä jaksolla avausjuoksun löi tänään numerollla viisi pelannut Kaisa Koro, joka kotiutti Sanna Aholan.

Myös jakson ratkaisujuoksu lähti Kaisan mailasta, kun viimseisessä vuoroparissa Eveliina Yrjölä toi päivän toisen juoksunsa. Ensimmäinen jakso kirjattiin Tarmolle juoksuin 2-3.

Ensimmäisen jakson aikana ei suuremmin hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta. Palot syntyivät varsin nopeilla tahdeilla.

Toinen jakso alkoi tarmolaisittain hienosti, kun Sanna Ahola löi kakkospuolelta pallon karkuun. Eveliina toi Tarmon ensimmäisen juoksun ja Sannan kunnari toi taululle 0-2 lukemat. Tämän jälkeen kuitenkin kotijoukkue heilutti tahtipuikkoa, ja Kova-Väki karkasi 6-2 johtoon.

Tarmo sai viimeiseen vuoropariin pienen kirin aikaiseksi, mutta lopulta jakso kirjattiin kokemäkeläisille 6-4.

Supervuoroparissa Kova-Väki sai kaksi onnistumista. Tarmon kiri jäi pahasti piippuun ja näin superin voitto kotijoukkueelle 2-0 ja koko ottelu 2-1.

Peli jäi lopulta tarmolaisittan melko mitäänsanomattomaksi. Peli ei lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan toden teolla, ja rentous naisten otteista puutui. Tiina Mäkelä pelasi varsin hyvän pelin lukkarin tontilla. Kaisa Koron lyönnit eivät äkkiseltään näytä pelottavilta, mutta löytävät tärkeissä paikoissa tiensä väliköihin hyvillä tehoilla.

Tarmon pelit jatkuvat 5.8. Tulloin Tarmo matkustaa Laitilaan. Vastassa on kovassa vireessä oleva Jyske. Peli alkaa torstai-iltana klo 18.

Ottelutilastot

Otteluennakko

Tarmon viikon toinen ottelu pelataan Kokemäellä, kun Kova-Väki isännöi lauantaina klo 12 alkavaa ottelua. Luvassa erittäin tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu, kun vastakkain on sarjataulukossa peräkkäin olevat joukkueet.

Tarmon viikon ensimmäinen ottelu oli melkoinen jännitysnäytelmä Rauman Feraa vastaan. Huomenna luvassa lisää jännäriä, sillä kyseessä on todellinen kuuden pisteen peli. Kova-Väki ja Tarmo ovat molemmat pelanneet 12 ottelua. Näistä peleistä Tarmolla on pisteitä koossa 20 ja vastustajalla 19.

Samaiset joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa ja tuolloin Tarmo oli etevämpi napaten voiton 2-1 lukemin. Tuossa ottelussa Tarmon uutena pelaajana Jenna Ala-Rantala lunasti heti paikkansa lyöden kolme juoksua.

Huomisen ottelun vastustajajoukkueen pelaajanostona täytyy mainita Minna Mäkinen. Erittäin hyvin pelannut nainen on kerännyt tehot 3+21+19, kärkilyöntiprosentin ollessa 81 ja kotiutusteho hurja 80%.

Tarmo on tiukasti mukana lohkon kärkikahinoissa. Voitto tästä ottelusta olisi erityisen makoisa. Kokemäki on pelannut varsin hyvää ulkopeliä, eli lyöntipuolen onnistumisia vaaditaan. Nyt kun Roosa Aho on kokoonpanosta sivussa, niin Katariina Brandstakalta, Jenna-Ala Rantalalta ja Tiina Mäkelältä odotetaan painavia lyöntejä. Toisaalta ei olisi yllättävää, jos huomenna nähtäisiin myös tämän kolmikon ulkopuolelta tärkeitä kotiutuslyöntejä.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan huomisen pelin kokoonpanoa. Pallo nousee Kokemäellä ilmaan lauantaina jo klo 12.