Torstaina 5.8. klo 18.00

Laitilan Jyske - Tarmo

Laitilan Jyske - Tarmo 2-0 (19-2, 11-5)

Raportti

Laitilan Jyske ja Ikaalisten Tarmo ottelivat tapahtumarikkaasti Laitilassa. Ottelun loppulukemat kirjattiin 2-0 (19-2, 11-5).

Tarmo saapui Laitilan kentälle hyvissä ajoin, ja aloitti tavanomaiset lämmittelyrutiinit. Nythän kuitenkin kävi niin, että takakentällä pallo osui ikävästi Hennan kasvoihin. Vertavuotava nainen saatiin kuitenkin parsittua pelikuntoon ennen ottelun alkua.

Pelin tiimellyksessä Jasminin aikaisempi nivusvaiva otti ikävästi takapakkia, ja nainen oli pakotettu jättämään ulkopelin siirtyen jokeripaitaan.

Ottelun loppuhetkillä kakkosvahdin paikalla polttoheiton kiinni ottaneen Katan jalka otti isosti kipeää. Nainen saatiin kuitenkin omin voimin talutettua pois kentältä, eikä ambulanssia lopulta tarvittu.

Katan loukkaantumisen jälkeen toisen jakson neljännessä vuoroparissa Tarmo esitti hienoa lyöntipeliä lyöden taululle komeat neljä juoksua.

Jännittynein tunnelmin jäämme odottamaan ensi viikkoa ja kauden kahta viimeistä peliä. Uskomme, että aurinko nousee jälleen huomenna.

Ottelutilastot

Otteluennakko

Tarmon runkosarjan viimeinen vierasottelu pelataan Laitilassa huomenna torstaina 5.8. Laitilan Jyske ja Tarmo kohtaavat klo 18 alkavassa ottelussa.

Jyske on pelannut kauden aikana erinomaista pesäpalloa, ja joukkue onkin vakuuttavasti lohkon toisella sijalla. Tarmon sijoitus tällä hetkellä on viides. Tasaisessa lohkossa voitolla Tarmo nousisi pisteissä kolmospaikalle. Joskin porilaisjoukkueilla on Tarmoa vähemmän otteluita pelattuna.

Toistaiseksi vain Fera ja Pesäkarhut 1 ovat onnistuneet voittamaan Jyskeen, joten Tarmolla on edessään iso haaste. Etenkin Jyskeen lyöntipeli on kauden aikana ollut rautaisessa kunnossa. Luvassa onkin varmasti painavia lyöntejä, jotka tulevat pitämään Tarmon linjapelaajat ja kopparit kiireisenä.

Jyskeen pelaajien lyöntivalikoimasta löytyy myös lyhyttä lyöntiä, ja näillä joukkue varmasti myös pyrkii liikuttamaan pelaajia.

Tarmon ulkokentän tulee olla valmiina ja vauhdikkaana. Kommunikointi ja varmat suoritukset ovat tärkeässä roolissa.

Nea Nyholm on selkeä noston arvoinen pelaaja Jyskeen joukkueesta. 45 lyötyä juoksua 11 ottelussa on äärimmäisen kova saldo.

Mielenkiinnolla odotamme, onko Moona Kaunisto huomenna Jyskeen riveissä ja lukkarin tontilla. Edellisessä ottelussa Manse PP:tä vastaan Kaunisto ei ollut mukana, ja joukkueella olikin varsin isoja lukkarointihaasteita. Pelissä lautasen äärellä nähtiin kolmekin eri pelaajaa. Lyöntipeli sen sijaan tuossakin ottelussa oli tappavan tehokasta, 41 tehtyä juoksua.

Jyskeen ulkopeli ei ole ollut aivan sisäpelin tasolla, ja tässä onkin Tarmon iskun paikka. Hyvällä sisäpelillä Tarmo pystyy kyllä pääsemään mukavasti tulostaululle.

Taistelu pisteistä Laitilassa alkaa siis torstaina klo 18. Luvassa kovatempoista pesäpalloa!