Yrityksille

Ikaalisten Tarmon tavoite on olla alueellinen elinvoimatekijä, tuoda Pirkanmaan urheilutarjontaan oma pikantti mausteensa ja luoda sitä kautta yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa, paitsi näkyvyyden myös verkostoitumisen ja osallistamisen kautta.

Me haluamme tuoda elinvoimaa ja tarmoa koko alueelle, lähde siis mukaan ottamaan oma palasi Tarmoa!

Yhteistyö Tarmon miesten joukkueen kanssa

Urheilullisesti kesä 2020 oli Tarmon miesten joukkueelle erinomainen. Lunastihan joukkue paikan kirkkaampiin valoihin sarjanousulla Ykköspesikseen, valtakunnan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaudella 2021 yhdellä Suomen kauneimmista pesäpalloareenoista Ikaalisissa juoksee kotijoukkuetta vastaan mm. Oulun Lippo, Alajärven Ankkurit ja Ulvilan Pesä-Veikot, vain muutamia kautta maamme tunnettuja seuroja mainittuna.

Tarmo tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia yhteistyöhön, joka on paljon muutakin, kuin vain logo paidassa. Tutustu Tarmon miesten ykköspesisjoukkueen kumppanuusesitteeseen.

Yhteistyö Tarmon naisten joukkueen kanssa

Mennyt kesä 2020 oli koronapandemian ja rajoitusten sävyttämä, mutta haasteista huolimatta Tarmon naiset pelasivat tyylikkään kauden sijoittuen lohkossaan sijalle viisi. Viime kesän aikana Ikaalisten pesäpallokentälle valmistui uusi upea pääkatsomo. Kun myös kentän hiekkatekonurmi uusittiin vain parisen vuotta sitten, on kentän puitteet nyt saatettu erinomaiselle tasolle. Tarmon naisten joukkue lähteekin kauteen 2021 täynnä tarmoa. Kauden aikana Tarmo tulee kohtaamaan useita nimekkäitä pesäpalloseuroja, kuten Manse PP, Rauman Fera ja Kankaanpään Mailajuniorit.

Tarmo tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia yhteistyöhön, joka on paljon muutakin, kuin vain logo paidassa. Tutustu Tarmon naisten suomensarjan joukkueen kumppanuusesitteeseen.