Fanimatkaraportti – Laitila 12.7.2019

13.7.2019

Tarmon kesän ensimmäinen fanimatka suuntasi perjantaina 12.7. Laitilaan. Pikkubussillinen innokkaita Tarmo-faneja lähti matkaan Ikaalisista klo 15 ja lisävahvistuksia haettiin vielä Hämeenkyrön puolelta. Menomatkan aikana otettiin tauko Huittisissa Härkäpakarilla. Laitilaa lähestyttäessä laitettiin illan ottelun tulosveikkaukset sisään. Tulosveikkauksessa veikattiin ottelun loppulutulosta sekä Tarmon tekemien juoksujen kokonaismäärää. Laitilaan karavaani saapui puolisen tuntia ennen ottelun alkua.

Tarmon fanikeskittymä nähtiin ottelussa kakkospuolen katsomossa. Ääntä ja kannustusta saatiin kentälle oikein mukavasti. Tunnelma oli iloinen ja sää aurinkoinen. Ainoa miinus tietenkin oli ottelun lopputulos. Ensimmäisen jakson voitto tuli upeasti ja toinenkin jakso alkoi mallikkaasti, mutta kotijoukkueen onnistui tulla takaa rinnalle ja ohi.

Paluumatkalle lähdettiin ottelun jälkeen ja ruokailustoppi otettiin hetimmiten Laitilan ABC-asemalla. Tulosveikkauksessa veikkausten pääpaino oli Tarmon voiton puolesta. Muutama oikea ottelutuloksen veikkaus kuitenkin löytyi. Yllättäen myös yksi täysin oikea veikkaus nähtiin, eli sekä ottelun lopputulos 2-1, että Tarmon juoksumäärä, 15, täysin oikein.

Fanijoukko kotiutui reissusta noin klo 23 aikaan, ja fiiliskyselyt osallistujilta olivat erittäin positiivisia. Halukkuutta myös uusille fanireissuille saatiin ja näin ollen seuraava fanimatka onkin jo viritteillä. Fanikaravaani starttaa tällä kaudella ainakin vielä toisen kerran. Pysy kuulolla, pian kerromme, minne fanibussi seuraavaksi suuntaa!