Naiset kaatoivat Vähänkyrön Viestin

21.7.2018

Tarmon naiset ottivat pe 20.7. upealla peliesityksellä tyylipuhtaan 2-0 voiton Vähänkyrön Viestistä ja nappaavat täydet 3 sarjapistettä!

Tarmo aloitti räväkästi ensimmäisen jakson. Ensimmäisessä vuoroparissa Katariina Brandstaka ja Rebekka Muona löivät juoksut ja toisessa vuoroparissa Elisa Jokinen jatkoi juoksujen lyömistä, jolloin Tarmo siirtyi jo 3-0 johtoon. Vähäkyrö kuitenkin pysyi mukana ja toisen vuroparin päättyessä tilanne oli 3-2. Kolmanteen vuoropariin Brandstaka löi illan toisen juoksun. Vähänkyrön Julia Karlssonin lyömä kavennusjuoksu ei riitä, ja Tarmo vei ensimmäisen jakson lukemin 4-3.

Toisella jaksolla Viestin lukkaripeli sakkasi pahemman kerran ja Tarmo sai peräti viisi juoksua vapaataivalten turvin. Tarmon lukkarina toiminut Emma Kouri puolestaan dominoi kentän tapahtumia upealla työskentelyllään. Kolmannessa vuoroparissa myös Brandstaka otti jälleen upeasti roolia, ja tempaisi kunnarin. Lopulta toinen jakso merkittiin Tarmolle lukemin 7-5.

Ketään ei varmasti yllättänyt, että Tarmosta Katariina Brandstaka nappasi kakkospalkinnon ja Emma Kouri ykköspalkinnon.

Tarmon naiset jatkavat pelejä heti sunnuntaina 22.7., kun vieraaksi saapuu Kannuksen Ura. Ottelu alkaa klo 15. Tulehan mukaan seuraamaan varmasti viihdyttävää ottelua!