Naisten joukkueen kapteenisto kaudella 2020

22.6.2020

Tarmon kapteenisto: varakapteeni Noora Kalli, kapteeni Sanna Ahola ja varakapteeni Jenna Peuramäki
Noora Kalli, Sanna Ahola ja Jenna Peuramäki

Tarmon naisten joukkue on valinnut keskuudestaan kapteeniston alkavalle kaudelle 2020. Joukkueen kapteenina toimii kaiken kokenut Sanna "Vissy" Ahola. Varakapteeneina toimivat Jenna Peuramäki ja Noora Kalli.

Sanna aloittaa toisen kautensa Tarmon väreissä. Nainen pelasi itsensä viime kaudella varmasti kaikkien katsojien sydämiin. Vikkeläjalkainen Sanna edustaa vankkaa pesiskokemusta. Yhteensä vyöltä löytyy noin 350 ottelua, joista noin 200 on superpesisotteluita. Viime kaudella Sanna toi Tarmossa pelaamissaan 18 ottelussa 37 juoksua ja lyötyjen juoksujen saldo oli 2+9. Kärkilyöntejä kertyi hurjat 98 kappaletta. Tarmo saa Sannasta kokeneen, aina joukkueen etua ajattelevan positiivisen kapteenin, joka johtaa joukkojaan esimerkillä ja eturintamassa.

Jenna Peuramäki on aiemmin toiminut joukkueen kapteenina ja kantaa tällä kaudella nyt varakapteenin viittaa. Peuramäki on kuulunut kahden kauden ajan Tarmon tasaisimpiin suorittajiin. Takuuvarmaa työtä tekevä Jenna on kuin kotonaan kolmoskopparin tontillaan. Yhdessä Henna Vistinmäen kanssa Peuramäki muodosti viime kauden lopulla yhden sarjan kovimmista koppariosastoista. Hyvällä syyllä voidaankin odottaa, että Jennan tekeminen jatkuu tälläkin kaudella terävänä. Vahvan ulkopelin lisäksi luvassa on varmasti pari kourallista lyötyjä juoksuja ja vielä enemmän tuotuja juoksuja. Luotsaa joukkuetta eteenpäin omalla esimerkillään ja rauhallisuudella.

Toisena varakapteenina alkavalla kaudella nähdään Tarmon oma kasvatti Noora Kalli. Vauhdikas ja värikäs Noora omaa Tarmon muotoisen sydämen. Noora sai loukkaantumisten jälkeen viime kaudella pelattua hyvän ja ehjän kauden. Tällä kaudella tullaankin varmasti näkemään täynnä nälkää oleva Noora, joka laittaa kaiken peliin kun ottelu alkaa. Vaikka alkava kausi on huomattavasti normaalia lyhyempi, tullee tuotujen juoksujen saldo kasvamaan viime kauden seitsemästä. Varakapteenina Noora luotsaa joukkoja väkevästi kohti uusia urotekoja.