Oskari Kivimäelle Anskan maila

10.1.2021

Oskari Kivimäki on palkittu Tarmon arvostetulla kiertopalkinnolla, Anskan mailalla. Oskari on ollut viime vuosien aikana yksi aktiivisimpia tekijöitä Tarmon ympärillä. Mies on valokuvannut ansiokkaasti kymmeniä Tarmon otteluita ja tapahtumia. Oskari on myös ollut mukana Tarmon junioreiden valmennuksessa ja hän on ollut vetämässä Tarmon höntsypesisryhmää. Myös varainkeruutalkoissa Oskarin rooli on vuoden 2020 aikana ollut täysin korvaamaton.

Oskari ei tuntejaan laske, mutta Tarmon parissa on miehellä vierähtänyt aikaa useita satoja tunteja. Oskari kertoo, että hyvässä porukassa on mukava olla tekemässä.

Anskan mailan Oskarille luovutti Tarmon puheenjohtaja Kimmo Haapavuori. Palkitseminen tapahtui, missäpä muuallakaan, kuin talkoiden parissa. Palkitseminen suoritettiin Honkajoelle varainkeruutalkoiden yhteydessä loppuvuodesta.

Oskarin ottamat valokuvat ovat aivan huippuja. Ja jos rehellisiä ollaan, niin Oskarin työn ansiosta Tarmon kassaan on kilissyt melkoisen pitkä penni. Taloudellinen merkitys on ollut oikeasti valtava, kertoo Kimmo Haapavuori.