PELIKAUSI 2009

PELIKUULUMISIA

F-junnut ovat pelanneet useamman ystävyysottelun mm Hämeenkyrön Räpsää ja Kankaanpään Mailaa vastaa. Tulevana sunnuntaina 19.7.klo 18.00 pelaamme Parkanolaisia vastaan.

22.6.2009 Ystävyysottelu Tarmo - Kama

Vastassa oli Kaman F-tytöt. Peli oli tasainen. Molemmat jaksot päättyivät Tarmon voittoon. Yksi kunnarikin nähtiin pelissä. Mäkisen Jonne löi takaa lävitse, liekö isä - Maran geeneillä osuutta asiaan? Tarmon palkitut olivat 1p Vilma Holkko ja 2p Sanna Tolkki.

Kaksi vieraspeliä on pelattu Hämeenkyrössä. Ensimmäisessä pelasimme Räpsän F-junnuja vastaan. Jaksovoitot menivät tasan, joten pelikin päättyi tasan. Tähän oli hyvä lopettaa.

Toinen ottelu pelattiin Räpsän pesiskoululaisia vastaan. Pesiskoululaiset hakivat tuntumaan pesäpallojen saloihin. Pelissä nähtiin hienoja suorituksia molemmilta joukkueilta ikään ja kokemukseensa nähden. Lopuksi kaikki pelaajat saivat suunsa makeaksi.

F-junnut valmiina pelaamaan. Vas takaa: Aleksi Kukkula, Lauri Aila, Jami ja Jonne Mäkinen ja Jere Kortteus. Vas edestä: Maria Leino, Vilma Holkko, Sanna Tolkki ja Vilhelmiina Taivio.
Ystävyysottelu Tarmo-ParkU 19.7.
Ottelun jälkeen vierasjoukkue palkittiin hyvähenkisestä ystävyysottelusta ja saapumisesta vieraaksemme.

Parkanolaiset Tarmon vieraana 19.7.2009

Kauniina sunnuntai-iltana Tarmon G- ja F-junnujen vieraaksi saapuivat Parkanon Urheilijoiden pesäpallotytöt F- ja E-tyttö joukkueilla.

Ensiksi pelasivat Parkanon F-tytöt Tarmon joukkuetta vastaan. Molemmat joukkkueet esittivät hienoja suorituksia ja joka pelissä on havaittavissa, että pelaamalla kehityttymistä tapahtuu valtavasti myös kesän aikana. Ottelu päättyi tasapeliin tilanteeseen 11-11.

Pienen tauon jälkeen Tarmon joukkue asettui kiilaan Parkanon E-tyttöjä vastaan. Tämä peli pelattiin erityisehdoin, koska joukkueemme oli paljon nuorempi kuin vastustajan. Parkanon tytöt löivät kovia lyöntiä ja näin Tarmon ulkokenttä sai hyvää harjoitusta kiinniotoissa.

Pelin jälkeen kaikki pelaajat saivat suunsa makeaksi reilusta peleistä.

Niklas Marjamäki kiinniottamassa palloa lukkarina. Niklas on 11v ja pelaa myös polttolinjalla.
9v. Sanna Tolkki lyömässä. Sanna on jokkueemme sipari.