Keskiviikkona 7.7. klo 18.00

Pesäkarhut 1, Pori - Tarmo

Pesäkarhut 1, Pori - Tarmo 2-0 (6-0, 8-5)

Raportti

Tarmon matka Poriin ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Pesäkarhut olivat pelissä etevämpiä ja pitivät pisteet itsellään numeroin 2-0 (6-0, 8-5).

Porin ensimmäinen juoksu nähtiin vapaataipaleen turvin, kun ensimmäisessä vuoroparissa Ellen Erkkilä toi tilanteeksi 1-0. Tästä huolimatta Tiina Mäkelä pelasi lukkarin tontilla hyvin ottein, ja oli illan pelissä Tarmon joukkueen valopilkku.

Ensimmäisen jakson aikana Tarmon lyöntipeli oli varsin tukkoista. Pesäkarhujen ulkopeli puolestaan toimi erittäin hyvin, ja näillä askelmerkeillä Tarmolla ei ollut asiaa tulostaululle. Tarmon oma ulkopelikään ei toki aivan huonoa ollut, mutta monessa tilanteessa pallo poltteli sen verran räpylässä, että tilanteet kääntyivät porilaisten eduksi.

Tarmon ilon hetki ajoittui toisen jakson alkuun, jossa Tarmo pääsi nakuttamaan taululle ensimmäisessä vuoroparissa neljä juoksua. Tiina Mäkelä onnistui myös mailan varressa lyöden kotiin sekä Sanna Aholan että Tiia Lemisen.

Toisessa ja kolmannessa vuoroparissa Pesäkarhut kuitenkin pääsi jälleen rokottamaan, ja karkasi 8-4 jaksojohtoon. Tarmon kiri viimeisellä vuoroparilla ei saanut tuulta alleen. Vaikka Jenna Ala-Rantala sai lyötyä Sanna Aholan kotiin, niin voitto kirjattiin lopulta pelitapahtumiin nähden oikeutetusti Pesäkarhuille loppulukemin 2-0 (6-0, 8-5).

Tällä hetkellä Tarmon pelihuumori tuntuu olevan hieman kadoksissa. Taidot eivät toki ole mihinkään kadonneet, vaan joukkueen on haettava esiin sama iloinen ilme, kuin kesäkuussa.

Tarmon pelit jatkuvat lauantaina, kun kotikentälle saapuu vieraita Porista, tällä kertaa vuorossa Pesäkarhujen kakkosjoukkue. Tuolloin Tarmolla on kotiyleisön edessä oiva tilaisuus kääntää suupielet ylöspäin. Tarmo vastaan Pesäkarhut kaksi alkaa lauantaina klo 15. Anniskeluterassi avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Tervetuloa viihtymään!

Ottelutilastot

Otteluennakko

Tarmo vieraili reilut kaksi viikkoa sitten Porissa, ja jälleen tie vie samaan osoitteeseen. Keskiviikkona 7.7. Tarmo kohtaa Porin Pesäkarhujen ykkösjoukkueen. Illan kamppailu alkaa klo 18.

Tarmo lähtee kasvattamaan pistepottiaan kauden kahdeksanteen peliinsä. Porilaisilla vuorossa on vasta kauden viides ottelu. Pesäkarhujen ykkösjoukkueen alkukausi on ollut hieman takkuisa. Joukkue kohtasi kahdessa kauden ensimmäisessä ottelussaan haastajat kovimmasta päästä, eli Rauman Feran ja Laitilan Jyskeen. Näissä peleissä porilaiset jäivät pisteittä.

Kauden kolmas peli oli paikallispeli, jossa Porin kakkosjoukkue päihitti ykkösen. Neljännessä ottelussa Pesäkarhut 1 nappasi kauden avausvoittonsa kellistämällä vieraskentällä Jyskeen nousujohteisella pelillään. Neljän ottelun pistesaldo joukkueella on yhteensä kolme sarjapistettä.

Porin joukkueesta kannattaa erityishuomiota kiinnittää Enni Paateroon, joka on kolmessa pelaamassaan ottelussa lyönyt vaikuttavat neljä kunnaria ja lisäksi 11 tavallista. Etenijäpuolella Ellen Erkkilä on pitänyt kovinta vauhtia, ja alkukauden saldona on 11 tuotua juoksua.

Tarmon Sanna Ahola jälleen tälläkin kaudella ollut esimerkillinen mailan käsittelijä. Sanna on ollut joukkueen paras tekijä niin kärkilyönneissä kuin saatoissakin.

Sannan lisäksi hyvästä mailankäsittelystä mainita pitää Rebekka Muona ja Noora Kalli. Molemmat ovat ottaneet hienoja kehitysaskelia lyöntipelaamisessa ja varmuus lyönneissä on ollut varsin hyvällä tasolla.

Viime peleissä Tarmon peli on ollut hieman ailahtelevaa. Porissa on tärkeätä palata perusasioiden pariin ja rakentaa peliä omien vahvuuksien kautta. Tarmolla on erinomaiset mahdollisuudet palata jälleen voittojen tielle, mutta porilaiset heittävät varmasti Tarmolle kovan haasteen. Kolme pistettä on kuitenkin itsestään selvä tavoite, jota Porista lähdetään hakemaan.

Keskiviikkoillan kamppailu Porin Erku-areenalla alkaa klo 18.