keskiviikkona 25.5. klo 18

Tarmo - hämeenkyrön Räpsä

Raportti

Tarmo taipui keskiviikkoillan paikalliskohtaamisessa ja Hämeenkyrön Räpsä vei sarjapisteet mukanaan jaksovoiton 0-2.

Kotijoukkue sai otteluun nihkeän alun, kun Räpsä pääsi ensimmäisellä lyöntivuorollaan neljästi tulostaululle. Tarmon ulkopeli ei ottelun alussa täysin pysynyt mukana hämeenkyröläisten hyvässä lyöntipelissä. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen ulkopeli saatiin kuitenkin hieman paremmin uomiinsa.

Sisäpeli oli tänään Tarmolla tuskaista läpi ottelun. Kentällemenoissa oli haasteita ja eteneminen jäi varsin takkuiseksi. Tästä karua kieltään kertoo kolmostilanteiden määrä: koko ottelussa yhteensä vain viisi kolmostilannetta.

Ulkokentällä Tarmon parhaimmistoa olivat Sanna Ahola ja Noora Kalli. Toisen jakson viimeisessä vuoroparissa tosin joukkueen ulkopelin selkäranka napsahti ikävällä tavalla, ja Räpsä pääsi rallattelemaan taululle synkät lukemat.

Vierasjoukkueesta kunnarin arvoisesti kenttää kiersivät Veera Mustapuro, Pihla Alanen ja sofia mäkinen. Lisäksi nähtiin pari muutakin läpilyöntiä, mutta näissä etenijät saatiin pysäytettyä kakkospesälle.

Kahden mollivoittoisen ottelun jälkeen Tarmo lähtee seuraavaksi parantamaan vierasmatkalle Kokemäelle maanantaina 30.5. Helppo iltapuhde ei ole sielläkään tiedossa, sillä Kova-Väki kellisti tämäniltaisessa ottelussaan Laitilan Jyskeen. Kausi on kuitenkin vasta polkaistu käyntiin, ja seuraavissa otteluissa tullaan varmasti näkemään toisenlainen Tarmo.

ottelutilastot

Ennakko

Tarmon kauden kolmas ottelu pelataan Ikaalisissa Kyrösjärven rantamaisemissa keskiviikkona 25.5. klo 18. Tarmo saa vieraita naapurista, sillä luvassa on kauden ensimmäinen kohtaaminen rakkaan paikallisvastustaja Hämeenkyrön Räpsän kanssa.

Monen vuoden tauon jälkeen luvassa on isoa herkkua, kun paikallisvastustajat Tarmo ja Räpsä ottavat virallisessa sarjaottelussa ensimmäistä kertaa yhteen sitten kauden 2019.

Räpsälle ottelu on kauden toinen. Avausottelussaan Räpsä pelasi Rauman Feran kanssa pitkän kaavan mukaan. Lopulta hämeenkyröläiset nappasivat voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen. Tuossa ottelussa mailanvarressa kunnostautuivat etenkin Ella Luomajärvi ja Elina Viitanen.

Tarmo lähtee otteluun kaksijakoisin tunnelmin. Kauden avausottelu oli Tarmolta hyvä mutta Laitilan peli jätti parantamisen varaa. Toisaalta Tarmo kuitenkin löi Jyske-ottelussa vahvat 12 juoksua.

Kauden alussa Tarmon mailan varressa kovinta jälkeä on tehnyt Jenna Matikka, jolla vyöllä on jo viisi lyötyä juoksua. Mielenkiinnolla myös odotamme, tekeekö viime vuosina hurjia lyöntejä takonut Katariina Brandstaka kauden ensiesiintymisen tulevana keskiviikkona.

Näyttäisi siltä, että keskiviikkona kelikin hellii, joten kaikki sankoin joukoin mukaan kannustamaan Tarmo voittoon. Ottelu alkaa klo 18 ja ottelua isännöi laadukkaista tulostimistaan tunnettu Brother Finland.