maanantaina 30.5. klo 18.00

kokemäen Kova-Väki - Tarmo

raportti

Tarmo pelasi kaksijakoisen ottelun Kokemäellä. Lopulta kaksi sarjapistettä jäi Kokemäelle, kun Kova-Väki voitti ottelun lukemin 1-0.

Ikaalilaiset ottivat pelissä hyvän alun. Ensimmäinen ulkovuoro oli väkevää suorittamista, ja kolme paloa saatiin taululle nopeasti. Myös ensimmäinen lyöntivuoro lupaili hyvää, kun Tarmo siirtyi 0-2 johtoon. Ensimmäisestä juoksusta vastasi kaksikko Noora Kalli ja Amanda Heino. Toisesta puolestaan Veera Sillanpää ja Roosa Linnarinne.

Viimeisessä vuoroparissa Kova-Väki löi hyvin ja kun lisänä ulkopelissä tuli pieniä lipsahduksia, pääsi kotijoukkue tekemään tarvittavat juoksut jaksovoittoon.

Toinen jakso oli tarmolaisittain hyvää ulkopeliä. Lipsahduksia ei nähty, vaan pallot tarttuivat ja myös heitot osuivat jämäkästi kohdilleen.

Sisäpeli ei tänään yltänyt ulkopelin tasolle. Vaikka vastustajille ei toisella jaksolla annettu juoksuakaan, niin kun oman pelin saldokin jäi nollaksi, jäi kaksi pistettä Kokemäelle.

Tarmon parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Henna Vistinmäki. Hennan ulkopeli oli virheetöntä ja myös mailan varressa Henna oli tänään joukkueen varmin.

Edellisiin otteluihin nähden Tarmo otti tänään selvän stepin oikeaan suuntaan. Kun sisäpeliä saadaan hiottua entisestään, tulee seuraavassa ottelussa pisteet jäämään Ikaalisiin. Seuraava koitos otellaan tämän viikon torstaina, kun Kauhajoen Karhu saapuu Tarmon vieraaksi.

ottelutilastot

Ennakko

Tarmon kausi jatkuu maanantaina Kokemäellä. Tarmon kauden neljättä ottelua emännöi Kova-Väki. Ottelu alkaa klo 18.

Tarmo lähtee vierasotteluun kahden tappion saattelemana. Kokemäkeläiset puolestaan voittivat edellisessä ottelussaan Laitilan Jyskeen. Etenkin toisella jaksolla kokemäkeläisten lyöntipeli kulki ja joukkue puhkoi Laitilan kenttää kunnarin arvoisesti peräti kolme kertaa. Kauden ensimmäisessä ottelussa Kova-Väki puolestaan koki tappion Porin Pesäkarhuille.

Kauden ensimmäinen ottelu oli Tarmolta hyvä, mutta sen jälkeen kone on hieman yskähdellyt. Tuleva ottelu onkin joukkueelle tärkeä. Sairastumiset hämmensivät edellisessä ottelussa Tarmon kokoonpanoa, mutta tulevaan kamppailuun saataneen taas mukaan tärkeitä runkopelaajia.

Viime kaudella Kova-Väki ja Tarmo tasasivat voitot, kun molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa. kokemäellä viime kesänä Sanna Ahola löi kunnarin, mutta tuolloin Tarmon puhti ei riittänyt voittoon asti.

Tulevassa ottelussa Vissy Aholalta odotetaan jälleen hyviä otteita, ja Katariina Brandstaka saanee totutusti vastuuta kovissa lyöntipaikoissa. Amanda Heino on tullut kauteen vahvasti Tarmon uutena kärkietenijänä, ja maanantaina Amandan tuomana on varmasti jälleen juoksuja luvassa. Ketkä muut pelaajat nousevat esiin tulevassa ottelussa, se selviää maanantai-iltana Kokemäellä klo 18 alkaen.