19.6. klo 18.00

laitilan Jyske - Tarmo

raportti

Tarmo koki kauden avaustappionsa vieraskentällä Laitilassa, kun emäntäjoukkue vei pisteet lukemin 2-0.

Torstai-illan ottelu sai tarmolaisittain harmittavan alun. Viime kaudella lohkon lyöntitilaston voittanut Nea Nyholm oli kauden avausottelussaan iskussa ja kunnarin siivittämänä kotijoukkue karkasi peräti 7-0 johtoon.

Tämän jälkeen kuitenkin Tarmon naiset keräsivät upealla tavalla rivinsä ja ensimmäisellä tasoittavalla jaksolla nähtiin tehokas Tarmo. Askel kerrallaan Tarmo rummutti taululle yhteensä kuusi juoksua.

Harmittavasti Tarmon peliä leimasi tänään selvästi avausottelua heikompi ulkopelaaminen. Jyskeen raudanluja lyöntipeli koitui tänään Tarmon tappioksi.

Tarmolaisista Jenna Matikka jatkoi mailan varressa siitä, mihin avausottelussa jäi. Saldona kolme lyötyä juoksua ja kaupantekijäisinä lisäksi kaksi tuotua. Myös Jaana Harjunen rummutti tehokkaasti kakkosrajaa. Jaanan saldona 2+1 juoksua ja kärkilyönnit 7/9.

Kauden kolmas ottelu otellaan kotikentällä, kun Tarmon vieraaksi saapuu rakas paikallisvastustaja Hämeenkyrön Räpsä. Tarmo vastaan Räpsä keskiviikkona 25.5. klo 18 alkaen.

ottelutilastot

Ennakko

Tarmo lähtee kauden ensimmäiseen vierasotteluun Laitilaan. Torstaina 19.5. nähtävä kohtaaminen on Laitilan Jyskeen kauden avausottelu. Peli alkaa klo 18.

Kauden avausottelusta voiton ottanut Tarmo lähtee kasvattamaan pistepottiaan Vakka-Suomeen. Vastassa on vuodesta toiseen laadukasta pesäpalloa pelaava Laitilan Jyske. Kuten jotkut varmasti muistavat, oli Tarmon viime kesän vierailu Laitilaan monessa mielessä varsin surullinen. Tällä kertaa lähdetäänkin hakemaan aivan toisenlaista seikkailua.

Sunnuntain ottelun peli-ilme antaa hyvät lähtökohdat kauden toiseen peliin. Tarmon ulkopelissä oli hyvää tekemistä, ja juuri tätä tarvitaan myös Jyskeen vieraana. Laitilalaiset yrittävät varmasti pitää pelitempoa korkealla, jota kautta saisivat ottelun hallinnan.

Ensimmäisessä ottelussa Rebekka Muona ja Jenna Matikka löivät molemmat kaksi juoksua. Lisäksi Tiia Leminen löi Tarmolle yhden juoksun. Näiltä pelaajilta odotetaan tuloksia myös torstaina. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, iskeekö esimerkiksi Tiina Mäkelä ottelussa kauden avausjuoksun.

Toisaalta on myös mielenkiintoista nähdä, lähteekö Tarmo otteluun sunnuntaina voittaneella kokoonpanolla? Pysyvätkö pelipaikat ja numerot samoina? Kierrätetäänkö joitain pelaajia, ja haetaan tuntumaa ja näyttöjä myös uusille pelaajille. Kaikki tämä selviää torstaina Laitilassa klo 18 alkaen. Jos olet Vakka-Suomen suunnalla liikenteessä, niin tulehan kannustamaan Tarmo voittoon!