Lauantaina 10.7. klo 15.00

Tarmo-Pesäkarhut 2, Pori

Tarmo - Pesäkarhut 2, Pori 0-2 (1-3, 6-11)

Raportti

Tarmon viime aikoina mollivoittoisesti sujuneet otteet jatkuivat lauantain ottelussa. Tarmo joutui tunnustamaan porilaiset paremmiksi, kun Pesäkarhut 2 nappasi voiton lukemin 0-2 (1-3, 6-11).

Ottelun avausjakso oli varsin vähäjuoksuinen. Kummankaan joukkueen lyöntipeli ei ollut parhaalla tasolla, joten ulkokentät eivät joutuneet venymään aivan parhaimpaansa.

Ensimmäinen juoksu nähtiin kolmannessa vuoroparissa, kun Tarmon Noora Kalli pääsi kotiuttamaan Jenna Ala-Rantalan.

Tällä juoksulla Tarmo oli jo ohuesti jaksovoitossa kiinni. Viimeisellä lopettavalla vuoroparilla kuitenkin Porin Veera Jokela löysi oikean paikan  kolmosrajasta. Kenttä kiersi kunnarin arvoisesti, ja ensimmäinen jakso kirjattiin Pesäkarhuille juoksuin 1-3.

Kuten edellisessä ottelussa, myös tänään Tarmon paras hetki nähtiin toisen jakson alussa. Tarmon kunnarista vastasi Roosa Aho ja kaiken kaikkiaan Tarmon onnistui takoa taululle viisi juoksua.

Vierasjoukkue ei kuitenkaan hämmentynyt vaan teki tulosta tasaisen tappavaan tahtiin. Lopulta toisen jakson lukemat kirjattiin Pesäkarhuille 6-11.

Edelleen Tarmon paras terä leikkii piilosta. Viime peleissä joukkue ei ole saanut peliään rullaamaan toivotulla tavalla. Mahdollisuus kelkan kääntämiseen on tällä kertaa jo heti huomenna, kun Tarmo matkaa Kankaanpäähän. Kyseessä on iso ottelu loppukautta ajatellen. Nyt jos koskaan, olisi tärkeää löytää Tarmomainen fiilis ja palata voittojen tielle.

Ottelutilastot

Otteluennakko

Tarmon tiukka kolmen pelin viikko saa jatkoa huomenna lauantaina. Ikaalisiin saapuu vieraita Porista, kun Tarmo kohtaa Pesäkarhut 2. Lauantain jännäri alkaa klo 15 ja anniskeluterassi avautuu jo tuntia ennen ottelun alkua.

Erinomaisen alkukauden jälkeen Tarmolla on ollut menossa pieni suvantovaihe. Tätä tilannetta lähdetään kääntämään huomisessa pelissä. Joukkueet kohtasivat kolme viikkoa sitten Porissa. Tuolloin porilaiset nappasivat kaksi sarjapistettä ja Tarmo yhden. Tappiosta huolimatta pelissä Tarmolla oli voiton avaimet käsissään. Tuolloin kuitenkin pienet asiat käänsivät pelin kotijoukkueen hyväksi.

Porilaisjoukkueita vastaan Tarmosta on kunnostautunut etenkin Tiina Mäkelä. Kahdesta Porin joukkueita vastaan pelatuista otteluista naisen pistesaldo on tyylikäs 1+5+3.

Jenna Ala-Rantala on alkanut myös löytämään hyvää pistetehtailun tahtia. Tarmon kahdesta edellisestä ottelusta Jennan pistesaldo on 1+3+2.

Molemmat edellämainitut pelaajat kuuluvatkin niihin, joilta voidaan huomisessakin ottelussa odottaa painavia lyöntejä sekä hyvää ulkopelisuoritusta.

Vierasjoukkueen rosterista ei voida tälläkään kertaan olla nostamatta esiin Patricia Norrgårdin nimeä. 15 lyötyä juoksua kuudessa ottelussa, on vakuuttava saldo. Porilaisilla on myös heittää paljon jalkoja kentälle, eli vauhtia joukkueesta löytyy.

Lauantaipäivän helteessä Tarmon tulee lähteä pelaamaan peliä omien vahvuuksien ja perusasioiden kautta. Kommunikointi niin kaarella kuin ulkokentällä ovat tärkeässä roolissa. Varmat kiinniotot ja ajatus mukana heitoissa. Näiden asioiden kautta Tarmo tulee palaamaan jälleen tyylikkäästi voittojen tielle kotiyleisön edessä.

Se kuuluisa Tarmon pelihuumori siivittää peliä huomenna launtaina klo 15 alkaen. Parempaa tapaa kesäpäivän viettoon ei olekaan, kuin saapua kuvankauniille kentälle Kyrösjärven rannalle. Let's mennään ystäväiset!