Sunnuntaina 18.7. klo 16.00

Ruoveden Pirkat - Tarmo

Ruoveden Pirkat - Tarmo 0-2 (3-4, 6-10)

Raportti

Tarmo jatkoi voittojen tiellä ottelussa Ruoveden Pirkkoja vastaan. Tarmo aloitti ottelun juoksutehtailun, kun ensimmäisessä vuoroparissa Tarmon Kaisa Koron onnistui kotiuttaa Henna Vistinmäki kahden palon tilanteessa. Neljännessä vuoroparissa kotijoukkue siirtyi 3-1 johtoon. Tasoittavalla vuoroparilla Tarmon onnistui kuitenkin kiriä rinnalle ja ohi.

Jälleen kahden palon tilanteessa Tarmon Tiina Mäkelä onnistui lyömään kunnarin. Tyhjän kentän edessä tilanne kaventui tässä vaiheessa yhdellä juoksulla. Seuraavaksi lyöntivuoroon asettunut Roosa Lehto löi Tiinan kotiin, ja jaksotilanteen tasoihin. Muutamaa hetkeä myöhemmin Tarmon lyöjä-ässä Katariina Brandstaka löi Henna Vistinmäen kotiin, ja ensimmäinen jakso Tarmolle juoksuin 3-4.

Toisella jaksolla tapahtumia riitti. Tällä kertaa toinen Tarmon kovista lyöjistä, Roosa Aho, aloitti juoksutehtailun lyöden sekä Henna Vistinmäen että Rebekka Muonan kotiin. Juoksurikas toinen jakso ratkesi käytännössä kolmannessa vuoroparissa, kun Tarmo siirtyi 4-9 johtoasemaan. Lopulta jakso kirjattiin Tarmolle numeroin 6-10.

Erityisen hyvää peliä ottelussa esitti Tarmon Tiina Mäkelä, joka pyöritti peliä hyvin lukkarintontilla. Sisäpelissä naisen tehot kirjattiin 1+2+3 sekä kärkilyönnit 9/12.

Ottelu toi Tarmolle myös jobinpostia, kun Roosa Aho loukkasi jalkansa. Etenemistilanteessa Roosan akillesjänne meni poikki, ja naisen kausi on valitettavasti paketissa.

Toinen peräkkäinen voitto oli kuitenkin Tarmolle arvokas, ja tästä on hyvä jatkaa kautta. Tarmon ottelut jatkuvat seuraavan kerran 27.7. Ikaalisissa. Tuolloin luvassa hurja ottelu, kun vastaa asettuu lohkoa johtava Rauman Fera.