keskiviikkona 6.7. klo 18

Porin Pesäkarhut - Tarmo

raportti

Tarmo pelasi nousujohteisen ottelun tänään Porissa. Hieman takkuisen ensimmäisen jakson jälkeen Tarmo nousi voittoon lukemin 1-2 (6-4, 0-6, 0-1).

Aurinkoisessa Porin illassa Tarmo aloitti hyvin ja pääsi tulostaululle heti ensimmäisessä vuoroparissa. Ensimmäisestä juoksusta vastasivat Tarmon kärkinimet Katariina Brandstaka ja Amanda Heino.

Jakson aikana Tarmon peli ei kuitenkaan herännyt täyteen loistoonsa. Hyviäkin suorituksia nähtiin, mutta kotijoukkue pelasi ensimmäisellä jaksolla piirun verran parempaa pesäpalloa. Etenkin kolmas vuoropari koitui Tarmon kohtaloksi, kun Pesäkarhut saivat tehtyä neljä juoksua. Tarmon viimeinen lyöntivuoro ei toki ollut kolmella tehdyllä juoksulla huono, mutta lopulta ensimmäinen jakso kirjattiin porilaisille juoksuin 6-4.

Toiselle jaksolle Tarmo paransi peliään selvästi. Ulkopeli palasi tuttuihin uomiinsa ja Tarmo tylstytti tehokkaasti kotijoukkueen etenemisyritykset. Hyvistä ulkopeliotteista voisi mainita monia pelaajia, mutta nostetaan tällä kertaa esiin Roosa, Veera ja Vissy. Hienoja ja varmoja otteita.

Toisen jakson toisessa vuoroparissa Tarmo nakutti hyvillä otteilla neljä juoksua ja kolmannessa vuoroparissa kaksi lisää. Kun Tarmo onnistui nollaamaan kaikki porilaisten yritykset, kirjattiin jaksovoitto Tarmolle selvin lukemin 0-6.

Pesäkarhut aloittivat lyönnit supervuoroparissa, ja edelleen Tarmon ulkopeli oli rautaa. Ei ainuttakaan juoksua taululle. Tämän jälkeen Tarmo lähti rakentamaan sisäpeliään ja rakensikin sitä yhtään nöyristelemättä. Ratkaisun tempaisivat jo vuosia tehokasta tulosta takonut kaksikko Kata ja Vissy. Tämän juoksun myötä Tarmo nappasi arvokkaan voiton, joka oli nyt jo peräti kuudes voitto putkeen.

Voiton myötä Tarmo vankisti asemiaan lohkon neljännellä sijalla. Laitilan Jyske on pisteen edellä ja Pesäkarhut kaksi pistettä edellä. Huomionarvoista on, että porilaiset ovat pelanneet peräti kolme ottelua Tarmoa enemmän. Tarmon ottelut jatkuvat ensi viikon tiistaina, kun Ikaalisiin saapuu Laitilan Jyske. Jälleen luvassa varmasti huikea trilleri.

Ottelutilastot

Ennakko

Tänään pelataan Porissa klo 18.00.

Viimeksi ottelu Poria vastaan oli tiukka ja päättyi meidän 1-0 (4-2,1-1) voittoon. Pori on toisena sarjataulukossa ja johtaa meitä kolmella pisteellä, mutta on myös pelannut jo kolme peliä meitä enemmän. Luvassa on varmasti jännä ottelu, joten tulkaahan kannustamaan Peli pelataan tekojääradan kentällä.