Avajaisviikonloppu oli yleisömenestys

10.7.2018

Avajaisviikonloppu keräsi lähes tuhat katsojaa. Miesten ottelussa katsojia oli ainakin 550 ja naisten ottelussa 350. Iso kiitos tapahtuman toteuttamisesta kuuluu talkoita tehneille seuraväelle ja ottelutapahtuman vapaaehtoisille. Tärkein rooli viikonlopussa oli toki pelaajilla, jotka saivat vihdoin uuden kotiareenan käyttöönsä.

Avausotteluna la 7.7. pelattiin miesten Suomensarjan ottelu Tarmo vastaan Kinnarin Pesis 2006 Järvenpäästä. Tyylikkäästi Tarmo nappasi ottelusta todella maukkaan 2-0 voiton!

Ensimmäinen jakso oli juoksujuhlaa, kun Tarmo takoi taululle tylyt lukemat 12-2. Ensimmäiselle jaksolle Jere Halttunen löi vaatimattomat kuusi juoksua, Juho Haapalan peesaillessa neljällä lyödyllä juoksulla.

Toisen jakson neljännellä aloittavalla vuoroparilla Järvenpää karkaa peräti 0-6 johtoon. Tarmo ei kuitenkaan luovuta, vaan pelaa huikean viimeisen vuoroparin ja vie jakson lukemin 7-6.

Tarmo siis avaa uuden pesäpallokentän makoisalla voitolla lukemin 2-0.

Ikaalisten uuden pesäpallokentän avajaiset jatkuivat su 8.7. naisten Suomensarjan ottelulla Tarmo vastaan Majuttaret Kankaanpäästä.

Majuttaret ovat hallinneet naisten Suomensarjan länsilohkoa, eivätkä olleet hävinneet ainuttakaan ottelua koko kauden aikana. Myös tällä kertaa kankaanpääläiset olivat todella vahvoja, ja nappasivat voiton Tarmosta numeroin 2-0.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin paljon juoksuja. Kankaanpään Sara Löytökorpi toi kotiin yhteensä neljä juoksua, ja ensimmäinen jakso Majuttarille kokonaisluvuin 2-12.

Toisella jaksolla puolestaan Noora Viitasalo lyö kaksi juoksuja ja tuo yhden, ja jakso Kankaanpäälle luvuin 0-4. Näin ollen Kankaanpää siis jatkaa lohkon kärjessä ilman ainuttakaan tappiota.

Seuraava ottelu on ke 11.7., jolloin Tarmon miehet kohtaavat Hyvinkään Tahko II:n