Fanimatka Loimaalle sunnuntaina 4.8.

17.7.2019

Ikaalisten Tarmo järjestää fanimatkan Loimaalle sunnuntaina 4.8. Fanimatkan kohteena on Loimaalla pelattava naisten suomensarjan ottelu Loimaan Palloilijat vastaan Ikaalisten Tarmo. Ottelu alkaa klo 15.00.

Matkaan lähdetään Ikaalisten torilta klo 12.15 ja Hämeenkyrön pesäpallokentältä klo 12.30.

Matkan hinta on 20€ Tarmon jäseniltä ja 25€ muilta. Hinta sisältää edestakaisin bussikuljetuksen sekä sisäänpääsyn otteluun.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella perjantaihin 2.8. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet matkan maksamiseen.

Ilmoittautua voit myös Tarmon kotiotteluissa, jossa maksuvälineenä käy käteinen ja luottokortit. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ikaalisten Tarmo varaa oikeuden peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneiden määrä on vähäinen. Tällöin Tarmo ilmoittaa jo ilmoittautuneille matkan peruuntumisesta ja suorittaa rahanpalautuksen.

Tarmon jäsenyys *
Lähtöpaikka, josta tulet kyytiin *

Fanimatkan ohjeet

  • Ole hyvissä ajoin lähtöpaikalla
  • Matkan aikana tulee noudattaan matkanvetäjän ohjeita
  • Alustavan suunnitelman mukaan menomatkakalla teemme noin 15 minuutin mittaisen pysähdyksen ja paluumatkalla noin 30 minuutin pysähdyksen huoltoasemalla. Pysähdyksien aikana voi käydä vessassa, tupakoida ja syödä. Pysähdyspaikat ja ajat vahvistetaan matkan aikana.
  • Fanibussissa omien juomien nauttiminen on sallittua, mutta alkoholijuomia ei saa viedä määräänpäässä ulos bussista
  • Alkoholin tarjoaminen alaikäiselle ja sen nauttiminen alle 18-vuotiaana on matkan aikana ehdottomasti kielletty!
  • Roskat laitetaan niille varattuihin pusseihin. Jos bussin sotkee, siitä veloitetaan bussiyhtiön normaali siivousmaksu. Paluumatkan jälkeen bussista lähdettäessä jokainen siivoaa ja tarkistaa paikkansa ja ottaa mukaan kaikki omat tavaransa.