Henna Vistinmäki loppukaudeksi Tarmon naisten joukkueeseen

16.6.2019

Tarmo on tehnyt loppukauden käsittävän sopimuksen nopeana etenijänä tunnetun Henna Vistinmäen kanssa. Henna tulee olemaan Tarmon kokoonpanossa ensimmäistä kertaa maanantaina, kun Tarmo kohtaa vieraskentällä Kankaanpään Mailajuniorit.

Tarmo oli Vistinmäen perässä jo kevään aikana, mutta tuolloin naisen työkuviot eivät mahdollistaneet sopimuksen allekirjoitusta. Nyt kuitenkin työtilanteiden helpottaessa Vistinmäki liittyy Tarmon vahvuuteen. Vistinmäki asuu Nurmossa, joten hän tulee kauden aikana harjoittelemaan Nurmon Jymyn kanssa.

Vistinmäki on pelannut viimeiset kolme vuotta ykköspesistä Jalasjärvellä. Pistetahti on ollut ykköspesiksessä hyvää, sillä Vistinmäki on tuonut juoksuja kotiin yli yksi juoksu per peli tahdilla. Aiemmin pelatessaan suomensarjaa tahti on ollut peräti yli kaksi tuotua juoksua peliä kohden. Vistinmäellä on vyöllään myös kahdeksan superpesisottelua. Vistinmäki tuo siis paljon etenemisvoimaa Tarmon joukkueeseen. Ulkopelissä Vistinmäki tullaan näkemään takakentällä kopparin roolissa.

Tarmon pelinjohto on erittäin tyytyväinen Vistinmäen liittyessä joukkueen vahvuuteen. Tarmolla on kasassa erinomainen joukkue, ja Vistinmäki tuo joukkueeseen paljon lisäkokemusta ja monipuolista pelaamista. Tällä kaudella Tarmon riveihin liittynyt Sanna Ahola ja Vistinmäki ovat sisaruksia. Fimap Oy on mukana tukemassa Vistinmäkeä.