Kausi pärähtää käyntiin 22.6.

16.5.2020

Pesäpallon suomensarjan kausi pärähtää pitkän odottelun jälkeen käyntiin noin kuukauden kuluttua, 22.6. Sekä miesten että naisten suomensarjan runkosarja tullaan pelaamaan aikavälillä 22.6.-19.8.2020 ja Tarmo tulee osallistumaan kauteen sekä miesten että naisten joukkueilla.

Naisten kausi

Tarmon naiset tulevat pelaamaan suomensarjan länsilohkossa, jossa on mukana Tarmon lisäksi yhdeksän muuta joukkuetta. Lähiaikoina tiedämme, lähtevätkö kaikki kymmenen joukkuetta mukaan kauteen ja sen jälkeen tulemme saamaan myös otteluohjelman. Kaudella tullaan pelamaan yksinkertainen runkosarja, joka käsittää yhdeksän ottelua. Näistä noin puolet tulevat olemaan kotiotteluita ja puolet vierasotteluita. Pudotuspelit alkavat 26.8. ja pudotuspeleihin pääsee lohkon kaksi parasta joukkuetta.

Miesten kausi

Tarmon miehet pelaavat etelälohkossa, jossa Tarmon lisäksi pelaa yhdeksän joukkuetta. Miesten runkosarja tulee niin ikään olemaan yksinkertainen, eli käsittää yhdeksän ottelua, mikäli mikään joukkue ei tule luopumaan sarjapaikastaan. Lopullinen otteluohjelma saadaan piakkoin. Myös miesten otteluista noin puolet pelataan kotikentällä ja toinen puolisko vieraskentällä. Miesten suomensarjan pudotuspeleihin pääsee lohkojen kaksi parasta joukkuetta ja pudotuspelit käynnistyvät 26.8.

Sekä naisten että miesten sarjoista parhaat joukkueet tulevat nousemaan Ykköspesikseen kaudelle 2021. Sarjasta ei putoa joukkueita tämän kauden päätteeksi.

Tarmo on siis tehnyt päätöksen osallistua kauteen, mutta joukkueita voi luopua sarjasta 19.5. asti, eli tuon ajankohdan jälkeen alamme saamaan lisävarmistuksia kauden etenemisestä.

Ottelutapahtumat

Tiedotamme myöhemmin ottelutapahtumista. Toivomme, että voimme päästää myös fanit mukaan seuraamaan otteluita ja nauttimaan upeasta pesäpallotunnelmasta.