Magic Cloud ja Micro Magic tiiviissä yhteistyössä Ikaalisten Tarmon kanssa

9.8.2018

Magic Cloudin ja Micro Magicin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori ja Tarmon puheenjohtaja Mika Laatu

Ikaalilaislähtöiset Magic Cloud Oy ja Micro Magic Oy ovat vahvasti tukemassa Ikaalisten Tarmoa. Keskustelut yhteistyöstä virisivät jo talven aikana ja konkretisoituivat kevään ja kesän aikana.

Oli todella hienoa kuulla Ikaalisten Tarmon uudesta tulemisesta ja hyvin nopeasti teimme päätöksen lähteä mukaan Tarmon tukijoukkoihin”, kertoo Magic Cloudin ja Micro Magicin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

Magic Cloudin logo on tullut tutuksi Tarmon pelejä seuranneille, sillä se näkyy sekä naisten että miesten joukkueiden pelipaitojen rintamuksessa. Monille ikaalislaisille tutumpi yritys on kuitenkin Magic Cloudin emoyhtiö Micro Magic, joka on toiminut Ikaalisissa jo yli 22 vuota.

Yhteistyö ei kuitenkaan ole rajoittunut pelkkään logoon pelipaidoissa, vaan henkilöt logojen takana ovat olleet kesän aikana monessa mukana ja yhteistyö on ollut tiivistä.

Tekeminen on ollut yhteistyötä sanan varsinaisessa merkityksessä. Pelkän perinteisen sponsoroinnin sijaan Magic Cloudin ja Micro Magicin kaverit ovat olleet mukana ideoimassa ja toteuttamassa seuran tapahtumia sekä tuoneet myös osaamisellaan uutta ilmettä seuran viestintään”, kertoo Tarmon puheenjohtaja Mika Laatu.

Tarmon myötä on tullut tänä kesänä seurattua pesäpalloa varsin paljon ja muutama Tarmon vieraspelikin tuli käytyä katsomassa. On hienoa nähdä iloisen fiiliksen tarttuvan kentältä yleisöön ja tietenkin myös itseen”, kuvailee Kimmo Haapavuori.

Magic Cloud Oy

Magic Cloud Oy on suomalainen IT- ja pilvipalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa lukuisia erilaisia pilvipalveluratkaisuja omista Suomessa sijaitsevista konesaleistaan. Magic Cloud tarjoaa yritysten ohjelmistoille pilvikodin MagicHotel-palvelussa ja tiedostoille pilvikirjaston Magic ShareFile -palvelussa. MagicDeskin avulla käyttäjän työtietokone on pilven kautta käytettävissä missä ja milloin vain, eikä käyttäjä ole enää kahlittu yksittäiseen tietokoneeseen.

Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy myös muun muassa sähköpostipalvelut, tietoturvallinen ja helppokäyttöinen sähköpostin salauspalvelu, sähköinen allekirjoituspalvelu sekä skaalautuvat virtuaalipalvelimet. Magic Cloud palvelee yritysasiakkaitaan valtakunnallisesti ympäri Suomen. Yritys työllistää tällä hetkellä 16 IT-alan rautaista ammattilaista ja viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli hieman alle 1,5 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.magiccloud.fi

Micro Magic Oy

Micro Magic on Ikaalisissa vuonna 1996 perustettu tietotekniikkalaitteiden myyntiin, huoltoihin ja asennuksiin erikoistunut yritys. Yritys palvelee asiakkaitaan Ikaalisissa kauppakeskus Kompissa sekä Nummelan keskustassa. Micro Magic tarjoaa niin kuluttajille kuin yrityksille tietokoneet, matkapuhelimet, palvelimet sekä oheislaitteet ja tarvikkeet asiantuntevan palvelun kera.

Micro Magicin huolto- ja asennuspalvelu auttaa asiakkaita niin myymälässä kuin paikan päällä asiakkaiden kotona tai yrityksissä. Micro Magicin liikevaihto on noin 700 000 euroa. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.micromagic.fi