Miesten joukkueen kapteenisto kaudelle 2020

23.5.2020

Ikaalisten Tarmon miesten joukkueen kapteenisto kaudelle 2020 on valittu. Joukkueen kapteenina toimii Joni Aalto ja varakapteenina Topi Moisio.

Joni Aalto pelasi Tarmossa yhden ottelun jo kesällä 2018 ja nyt Jonilla on lähdössä käyntiin toinen täysi kausi Tarmossa. Viime kaudella Joni löi Tarmolle yhteensä 30 juoksua ja toi 19 juoksua. Jonilla on vankka kokemus ykköspesiksestä ja onpa vyöllä myös yksi superpesiksen runkosarjaottelu sekä useita superin karsintaotteluita Manse PP:n riveissä. Joni omaa vahvat taidot niin sisä- kuin ulkopelissä ja mies tulee alkavallakin kaudella olemaan varmasti yksi Tarmon tärkeimmistä pelaajista.

Topi Moisiolla alkamassa on toinen kausi Tarmon riveissä. Kuten Aallolla, myös Topi Moisiolla on kokemusta superpesiksen karsintaotteluissa Tampereella. Viime kaudella Topi pelasi Tarmossa seitsemän runkosarjan ottelua, ja näissä vyölle kertyi 4 lyötyä ja peräti 21 tuotua juoksua. Myös viime kesän pudotuspeleissä Topi oli yksi Tarmon onnistujista, kun kahdessa ottelussa kertyi 1+2 lyötyä ja 3 tuotua juoksua.

Joni ja Topi odottavat jo innolla uuden kauden alkua ja miehet ovat varmasti valmiina, kun pallo kesäkuussa nousee ilmaan Ikaalisten kentällä.