Suuri fanimatka Laitilaan perjantaina 12.7.

24.6.2019

Huom. Muutamia vapaita paikkoja vielä bussissa. Vielä ehdit ilmoittautua torstain 11.7. aikana!

Ikaalisten Tarmo järjestää fanimatkan Laitilaan perjantaina 12.7. Fanimatkan kohteena on Laitilassa pelattava naisten suomensarjan ottelu Laitilan Jyske vastaan Ikaalisten Tarmo. Ottelu alkaa klo 18.00.

Matkaan lähdetään Ikaalisten torilta klo 15.00 ja Hämeenkyrön pesäpallokentältä klo 15.20.

Matkan hinta on 20€ Tarmon jäseniltä ja 25€ muilta. Hinta sisältää edestakaisin bussikuljetuksen sekä sisäänpääsyn otteluun.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella maanantaihin 11.7. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet matkan maksamiseen.

Ilmoittautua voit myös Tarmon kotiotteluissa, jossa maksuvälineenä käy käteinen ja luottokortit. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ikaalisten Tarmo varaa kuitenkin oikeuden peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneiden määrä on vähäinen. Tällöin Tarmo ilmoittaa jo ilmoittautuneille matkan peruuntumisesta ja suorittaa rahanpalautuksen.

Tarmon jäsenyys
Lähtöpaikka, josta tulet kyytiin

Fanimatkan ohjeet

  • Ole hyvissä ajoin lähtöpaikalla
  • Matkan aikana tulee noudattaan matkanvetäjän ohjeita
  • Menomatkakalla teemme noin 15 minuutin mittaisen pysähdyksen ja paluumatkalla noin 30 minuutin pysähdyksen huoltoasemalla. Pysähdyksien aikana voi käydä vessassa, tupakoida ja syödä.
  • Fanibussissa omien juomien nauttiminen on sallittua, mutta alkoholijuomia ei saa viedä määräänpäässä ulos bussista
  • Alkoholin tarjoaminen alaikäiselle ja sen nauttiminen alle 18-vuotiaana on matkan aikana ehdottomasti kielletty!
  • Roskat laitetaan niille varattuihin pusseihin. Jos bussin sotkee, siitä veloitetaan bussiyhtiön normaali siivousmaksu. Paluumatkan jälkeen bussista lähdettäessä jokainen siivoaa ja tarkistaa paikkansa ja ottaa mukaan kaikki omat tavaransa.