Tarmo matkalla Ykköspesikseen

2.9.2020

Tulevana lauantaina on Tarmolla mahdollisuus kotikentällämme tehdä historiallinen temppu. Voittamalla Vimpelin Vedon Tarmo nousisi Ykköspesikseen. Tarmon historiassa Ykköspesikseen on noustu tasan kerran. Tämä tapahtui syksyllä 1992, jolloin Tarmo varmisti Suomensarjan lohkovoiton myötä suoran nousun Ykköspesikseen kaudelle 1993. Tuolloin joukkueessa pelasi lukkarina Juha Vartiamäki, jonka pojalla on Joe Vartiamäellä on lauantaina mahdollisuus toistaa isänsä uroteko 28 vuoden jälkeen.

Muita vuoden 1992 sankareita olivat Petri Harjula, Juhani Julku, Juha-Pekka Järvenpää, Harri Lamminen, Jouni Marjamäki, Marko Mäkinen, Mika Mäkinen, Turkka Mäkipää, Harri Ojamo, Harri Samuelsson, Jarmo Sillanpää ja Kare-Perttuli Suojanen. Viuhkassa oli Jarmo Viitanen ja valmennuksesta vastasivat Järvenpää ja Kari Olli.

Vuonna 1979 Tarmon miehet voittivat myös Suomi-Sarjan, mutta tuolloin noustiin suoraan Mestaruussarjaan. Ykköspesis perustettiin vuonna 1981.

Lauantaina 6.9. Pesispuistossa kello 16.00 on ainutkertainen mahdollisuus tulla kannustamaan Tarmo takaisin Ykköspesikseen 28 vuoden tauon jälkeen!

Ylärivissä Kari Olli, Jarmo Viitanen, Juha-Pekka Järvenpää, Ari Ukkonen, Juhani Julku ja Harri Lamminen. Keskellä Harri Samuelsson, Jarmo Sillanpää, Petri Harjula, Turkka Mäkipää ja Harri Ojamo Eturivissä Marko Mäkinen, Kare-Perttuli Suojanen, Mika Mäkinen, Juha Vartiamäki ja Jouni Marjamäki