12-15-vuotiaiden tyttöjen talviharjoittelu alkaa keskiviikkona 4.11.

1.11.2020

Tarmon tyttöjunioreiden talviharjoittelukausi alkaa Ikaalisten liikuntahallilla keskiviikkona 4.11. klo 18. Mukaan ovat tervetulleita kuluneen kesän aikana Tarmon D-junioreissa pelanneet, sekä tietenkin myös uudet innokkaat juniorit. Kuitenkin jonkin verran aiempaa pesisharrastusta on hyvä olla jo takana.

Valmentajina toimivat Ikaalisten Tarmon omat kasvatit Eveliina Yrjölä ja Oskari Kivimäki. Eveliina on pitkään ollut Tarmon naisten edustusjoukkueen kärkipelaajia. Ulkopelissä Eveliina pelaa etukentällä ja sisäpelissä etenijän roolissa. Päättyneellä kaudella Eveliina voitti Tarmon sisäisen etenijätilaston tuomalla peräti 18 juoksua vain kahdeksassa ottelussa.

Oskari Kivimäki pelasi Tarmossa monissa juoniori-ikäluokissa. Kovia lyöntejä iskevä Oskari pelasi ulkokentällä useimmiten kakkosvahdin tai siepparin paikalla. Viime vuosina Oskari on ollut aktiivisesti mukana Tarmossa monissa erilaisissa rooleissa.

Harjoitukset alkavat siis keskiviikkona 4.11. klo 18, ja voit tulla paikalle ilman erillistä ilmoitusta. Tervetuloa mukaan!

Eveliina Yrjölä