Uusi hallitus valittu

11.10.2022

Tarmon sääntömääräinen syyskokous valitsi hallituskokoonpanon alkavalle kaudelle. uuden hallituksen puheenjohtajana aloittaa ville hirvonen ja varapuheenjohtajana riku rahikka. hallituksen muina jäseninä toimivat eija leino, elina lindroos, kimmo haapavuori, maija ollila, terhi niemi ja tutta westerlund. lisäksi varajäseniksi valittiin kari olli ja kari salo.

ville hirvonen on kuluneen vuoden aikana liittynyt tarmon vahvuuteen toimien toiminnanjohtajana. nyt tarmo saa villestä tarmokkaan ja innostuneen puheenjohtajan, jolla on kova halu viedä tarmon tekemistä voimakkaasti eteenpäin.

"on mukavaa lähteä rakentamaan uudistuvaa tarmoa. meillä on ympärillä aktiivisia seuraihmisiä, jotka tekevät varmasti osansa kehittämisessä. mika laatu on tehnyt tällä paikalla todella hyvää työtä vuosien ajan ja hän on varmasti taustalla auttamassa myös tulevaisuudessa. nyt katse on kuitenkin tiukasti tulevassa kesässä ja lähdemme tekemään lujasti töitä, jotta ikaalisten tarmo seurana elää ja voi hyvin", kuvailee tuore puheenjohtaja ville hirvonen.

tulevalla kaudella sekä Tarmon miesten että naisten edustusjoukkueet pelaavat suomensarjaa ja tarmossa on monissa juniorijoukkueissa aktiivista toimintaa ja innokkaita pesäpalloilijoita kasvamassa.

Tarmon seuraväki antaa suuret kiitokset väistyvälle puheenjohtajalle mika laadulle, joka on ollut merkittävässä roolissa tarmon uudessa tulemisessa.