15.5. Hyvinkään Tahko - Tarmo

Hyvinkään Tahko - Ikaalisten Tarmo 1-2 (6-4, 3-4, 0-1)

Raportti

Tarmon miehet aloittivat sarjakautensa makealla vierasvoitolla Hyvinkään Tahkosta!

Tarmon miehet matkasivat kauden avaukseen Hyvinkäälle. Ensimmäisellä jaksolla Tarmo siirtyy 0-1 johtoon Samu Saarisen lyödessä ja Petteri Alasen tuodessa juoksun kotiin. Tahkon Joosua Rättö on kuitenkin avausjaksolla hurjassa vireessä ja lyö joukkueelleen peräti neljä juoksua. Lopulta ensimmäinen jakso kirjataan kotijoukkueelle lukemin 6-4.

Myös toisella jaksolla Hyvinkää jatkaa vahvoja otteitaan ja Juuso Luostarin, Joose Kukkolan ja Miki Leppänivan lyömillä juoksuilla Tahko karkaa jo 3-0 johtoon. Tarmolaiset eivät tästä kuitenkaan hätkähdä vaan miehet laittavat kirivaihteen sisään. Toiseen vuoropariin Juho Haapala lyö ja Jere Halttunen tuo tilanteeksi 3-1. Kolmannessa vuoroparissa tilanne lyödään tasoihin kun ensin Joni Aalto ja Pyry Alanen kaventavat ja perään Saarinen lyö ja Konsta Lehtola tuo tilanteen tasan kolmeen. Neljänteen vuoropariin Samu Saarinen lyö illan kolmannen juoksunsa ja Alasen edetessä Tarmo nappaa toisen jakson itselleen lukemin 3-4.

Supervuoroparissa nähdään tasan yksi herra, kun Tarmon Joni Aalto lyö itsensä kolmospesälle ja näin ollen Tarmo nappaa supervuoron itselleen 0-1, ja koko ottelun lukemin 1-2.

Tarmon parhaina palkittiin Konsta Lehtola ja Joni Aalto. Hyvinkään Tahkosta palkitut ovat Kaapo Kalmari sekä Joosua Rättö.

Tarmon miehet jatkavat kauttaan perjantaina, jolloin nähdään joukkueen kotiavaus Ikaalisten pesäpallokentällä, kun Tarmon vieraaksi saapuu Loimaan Palloilijat. Eiköhän kerätä lehterit täyteen ja kannustetaan miehet suoraan voittoputkeen!