27.7. Tarmo - Turku-Pesis

Ikaalisten Tarmo - Turku-Pesis 0-1 (4-4, 6-13)

Raportti

Turku-Pesis kävi hakemassa voiton Tarmosta lauantaipäivän ottelusta. Toisella jaksolla nähdyn juoksujuhlan jälkeen vierasjoukkue poistui kentältä voittajana lukemin 0-1 (4-4, 6-13).

Ottelun ensimmäisen juoksun täräytti Tarmon Jere Halttunen ja Henri Kulmala toi juoksun kotiin. Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet tekivät juoksuja tasapuolisesti. Turku-Pesiksen siirryttyä 1-2 jaksojohtoon, löivät Juho Haapala ja Petja Leino juoksut mieheen, tuojina Miro Mäkinen ja Joe Vartijamäki. Vielä, kun vapaataipaleen myötä Niko Ehto toi Tarmon 2-4 johtoon, näytti jaksotilanne hyvältä. Kolmannessa vuoroparissa kuitenkin harhaheiton myötä Eemil Hakoniemi kavensi tilanteeksi 3-4 ja viimeisessä vuoroparissa Mikko Hissa löi Henri Holmbergin kotiin, ja näin ollen ensimmäinen jakso päättyi tasalukemiin 4-4.

Myös toisella jaksolla Tarmo aloitti juoksutehtailun. Kuitenkin ensimmäisen tasoittavan vuoroparin jälkeen taululla oli vierailijoiden jaksojohto lukemissa 2-3. Petja Leinon päivän toisella lyödyllä juoksulla tilanne tasoittui hetkeksi aikaa, mutta tämän jälkeen Turku sai juoksujyvästä kiinni. Toisen vuoroparin jälkeen taululla oli tarmolaisittain karut lukemat 3-12. Vierailijoiden kapellimestareina juoksurumbassa kunnostautuivat etenkin Heikki Kaskiluoto ja Taneli Kukonlehto. Vaikka Tarmo sai muutaman kavennusjuoksun tehtyä, veivät vierailijat jakson lopulta lukemin 6-13 ja koko ottelun näin ollen luvuin 0-1.

Tarmon miesten ottelut jatkuvat heti huomenna, kun Tarmo matkustaa Helsinkiin Puna-Mustien vieraaksi. Vierasottelu alkaa sunnuntaina klo 15.