17.5. Tarmo - Loimaan Palloilijat

Ikaalisten Tarmo - Loimaan Palloilijat 2-0 (8-3, 4-0)

Raportti

Tarmon miehet jatkoivat tänään siitä, mihin kauden avausottelussa jäätiin: erinomaista nousujohteista peliä. Kauden kotiavauksessa Ikaalisten pesäpallokentällä Loimaan Palloilijoita vastaan Tarmo nappaa puhtaan 2-0 voiton.

Ensimmäisessä vuoroparissa vierailijat siirtyvät Tommi Malisen lyömällä ja Eemeli Mäntyvaaran tuomalla juoksulla 0-1 johtoon. Toiseen vuoropariin nähdään Tarmon kauden ensimmäinen kotikentällä tehty juoksu Juho Haapalan ja Jami Mäkisen toimesta. Kolme ensimmäistä vuoroparia Loimaan Palloilijat pyristelevät Tarmon vauhdissa, mutta sen jälkeen kotijoukkue menee menojaan. Ensimmäiseen jaksoon Tarmo takoo taululle tyylikkäät lukemat 8-3.

Toisella jaksolla Tarmon vahva vire jatkuu ja Loimaa ei pysty vastaamaan Tarmon hyvään peliin. Samu Saarinen heiluttelee Tarmon tahtipuikkoa ja iskee heti toisen jakson alkumetreillä kunnarin. Toinen jakso kirjataan lopulta Tarmolle puhtaasti 4-0. Kauden avausottelussa Saarinen takoi vakuuttavasti ja toisessa ottelussa tahti sen kuin kiihtyy: Saarinen lyö otteluun 1+4 ja kärkilyönnit 9/12. Juho Haapala ja Joni Aalto lyövät 3 juoksua mieheen ja Konsta Lehtola sekä Petteri Alanen tuovat molemmat 3 juoksua.

Voiton myötä Tarmo siirtyy sarjataulukossa piikkipaikalle! Kausi on toki vasta juuri polkaistu käyntiin, mutta Tarmon miesten tekemisestä huokuu heti ensimetreillä, että kaudelta haetaan menestystä. Miesten ottelut jatkuvat torstaina 23.5., kun Tarmo saa vieraita kotikentälleen Jokioisilta. Torstaina klo 18 alkaen siis Tarmon miehet vastaan Jokioisten Koetus. Be there!

Ottelutilastot

Ennakko

Tarmon miehet pelaavat tänään kauden ensimmäisen kotiottelun, kun Tarmo kohtaa Loimaan Palloilijat illalla klo 18 alkavassa ottelussa Ikaalisten pesäpallokentällä. Tarmo aloitti kautensa toissapäivänä vieraskentällä ja kävi hakemassa maukkaan 1-2 voiton Hyvinkään Tahkosta.

Tahkoa vastaan Tarmolta kunnostautuivat erityisesti Samu Saarinen, joka löi kolme juoksua, sekä Konsta Lehtola, joka puolestaan toi kolme juoksua. Sekä Saarinen että Joni Aalto löivät kärkilyöntejä 100 prosentin varmuudella.

Loimaan Palloilijat aloittivat oman kautensa viime viikon lauantaina, kun loimaalaiset kohtasivat kotikentällään Turku-Pesiksen. Loimaa nappasi ottelusta täydet pisteet varsin vakuuttavin jaksolukemin 6-1 ja 3-1. Loimaalta kannattaa seurata etenkin lukkari Aleksi Lehtimäkeä, joka hyvän lautastyöskentelyn lisäksi löi joukkueelleen kolme juoksua ja palkittiin kauden avausottelussa joukkueensa parhaana pelaajana.

Pallo kohoaa tänään perjantai-iltana siis klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan kannustamaan Tarmon miehet kauden toiseen voittoon!