30.6. Tarmo - Kinnarin Pesis 2006, Järvenpää

Ikaalisten Tarmo - Kinnarin Pesis 2006 1-0 (9-1, 3-3)

Raportti

Tarmon miehet palasivat sunnuntain ottelussa voittokantaan. Ensimmäinen jakso kirjattiin kotijoukkueelle selvin numeroin, mutta toinen jakso eteni erittäin tasaisesti. Lopulta Kinnarin Pesis 2006 kaatui Ikaalisten kotikentällä lukemin 1-0 (9-1, 3-3).

Tarmo otti voiton hutunkeitossa ja lähti aloittamaan sisävuorolla. Ottelun juoksutehtailun aloitti Juho Haapala lyömällä ensimmäisessä vuoroparissa Pyry Alasen kotiin. Ottelussa kolme juoksua lyönyt Järvenpään Riku Tainio löi Anttoni Jokisen kotiin, ja tilanteen tasoihin. Tämän jälkeen Tarmo kuitenkin piti vahvasti pelin hallinnan itsellään. Henri Kulmala löi pallon kakkospuolelta läpi, ja kiersi kentän kunnarin arvoisesti. Ensimmäinen jakso kirjattiin Tarmolle tyylikkäin juoksuin 9-1.

Toinen jakso taisteltiin joukkueiden kesken huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Ensimmäisen vuoroparin juoksutehtailun aloitti Järvenpään Ilkka Linna-Aho, joka löi Anttoni Jokisen kotiin. Juoksuja tehtiin lähes vuorotahtiin. Viimeiseen vuoropariin lähdettiin tasatilanteessa 3-3. Kinnarin Pesis ei kuitenkaan onnistunut tehtailemaan lisäjuoksuja. Tarmolle jäi omaan viimeiseen vuoropariin panosta. Vaikka voitto oli jo varma, niin kolmas sarjapiste oli vielä tarjolla. Hyvästä yrityksestä ja kolmostilanteista huolimatta Tarmo ei enää onnistunut tekemään lisäjuoksua. Näin toinen jakso kirjattiin 3-3, joka tarkoitti Tarmolle 1-0 voittoa ja kahta sarjapistettä.

Voiton myötä Tarmo vankisti paikkaansa lohkon kakkosena. Kymmenen ottelun jälkeen joukkueella on koossa 20 sarjapistettä. Loimaa jatkaa sarjakärjessä 24 pisteellä. Tarmon ottelut jatkuvat 10.7., jolloin joukkue pelaa vierasottelun Jokioisten Koetusta vastaan.

Ottelutilastot

Ennakko

Tarmon miesten kausi jatkuu huomenna, kun Ikaalisiin saapuu vieraita Järvenpäästä. Sunnuntain päiväottelu Kinnarin Pesis 2006:ta vastaan alkaa klo 15.

Tämän viikon torstain ottelussa Tarmo koki tappion, kun Hyvinkään Tahko vei voiton mukanaan lukemin 1-2. Järvenpääläiset puolestaan pelasivat perjantaina Jokioisten Koetusta vastaan, ja joukkue otti 2-0 voiton. Tämän voiton myötä Kinnarin Pesis 2006 nousi sarjataulukossa sijalle 5. Tarmo puolestaan majailee lohkossa hienosti toisella sijalla.

Tarmo on tehnyt alkukauden aikana yhteensä 110 juoksua, joka on Tahkon (111) jälkeen eniten. Järvenpääläisillä tehtyjä juoksuja on 86. Päästetyissä juoksuissa kuitenkin KiPe 06 on pelannut Tarmoa paremmin. Tarmolla päästettyjä juoksuja on 87, vierailijoilla 80.

Järvenpään ja Tarmon edellinen kohtaaminen pelattiin reilut pari viikkoa sitten. Tuolloin ottelu mentiin pitkän kaavan kautta, ja Tarmo voitti ottelun kotiutuslyöntien jälkeen. Tuolloin Tarmon kakkoskopparina nähtiin Mara Mäkinen. Huomisessa ottelussa Mara kuitenkin nähtäneen nykyisin tutummalla pelinjohdon puolella. Kyseissä ottelussa Järvenpään Riku Tainio löi peräti viisi juoksua. Tainiolla on nyt koossa jo huimat 27 lyötyä juoksua, eli miestä on syytä pelissä seurata tarkalla silmällä.

Sunnuntain ottelu siis huomenna Ikaalisten kentällä klo 15. Tervetuloa mukaan!