23.5. Tarmo - Jokioisten Koetus

Ikaalisten Tarmo - Jokioisten Koetus 1-2 (13-1, 3-11, 1-3)

Raportti

Tarmon miehet aloittivat illan ottelun erinomaisesti Jokioisten Koetusta vastaan, mutta toisella jaksolla pakka sekoaa pahemman kerran, ja loukkaantumisten sävyttämässä ottelussa Tarmo taipuu Koetukselle lopulta lukemin 1-2.

Tarmo aloitti ottelun Jokioisten Koetusta vastaan loistavalla tempolla. Heti ensimmäisessä vuoroparissa Tarmo takoo taululle tylyt 6-0 lukemat Konsta Lehtolan toimiessa pääkapellimestarina. Kolmanteen vuoropariin päästäessä Ikaalisten pesäpallokentän valotaululla komeilevat jo peräti 13-0 lukemat. Onnistujia Tarmon joukkueesta löytyy laajalla rintamalla ja vielä kun Koetus haparoi ajoittain ulkopelissään, näyttää siltä, että Tarmo pääsee kävelemään helppoon voittoon. Ensimmäisen jakson loppulukemat ovat 13-1.

Toiselle jaksolle tultaessa Tarmon ensimmäisen jakson hyvä ote on kuitenkin tiessään ja Koetus ottaa pelin hallinnan itselleen. Tarmon sisäpeli ei enää toimi samaan malliin ja ulkopelikin on hieman hakevaa. Pakkaa sekoittaa entisestään useiden pelaajien loukkaantumiset. Sekä Samu Saarinen että Miro Mäkinen ovat vuorotellen hoidon kohteena. Ikävimmän näköinen tilanne nähdään kuitenkin takakentällä, kun Jere Halttusen askellus pettää pallon tavoittelutilanteessa. Lopulta Jere talutetaan suoraan pukukopin puolelle.

Toinen jakso kirjataan Jokioiselle selvin luvuin 2-10 ja näin ollen jo hämärtyvässä illassa päädytään supervuoropariin. Tarmo aloittaa sisällä ja Samu Saarisen lyömällä juoksulla Tarmo pääsee 1-0 johtoon. Jokioinen kuitenkin täräyttää pallon kakkospuolelta tavoittamattomiin ja kenttä pyörähtää tilanteeseen 1-3, ja peli on sitä myöten taputeltu.

Tarmon miehille käy samoin kuin Tarmon naisjoukkueelle viime lauantaina Laitilan Jyskettä vastaan. Loistava alku kääntyy tuskaiseksi puristamiseksi, ja lopulta vierasjoukkue poistuu areenalta voittajana. Tarmolle jää nyt pari päivää aikaa parannella kolhuja ja hioa kuviota. Miehet jatkavat sarjaa tulevana lauantaina, kun tie vie Loimaalle. Viime viikon kotipelissä Tarmo voitti Loimaan Palloilijat 2-0, miten käy tulevana lauantaina?

Ottelutilastot

Ennakko

Huomenna jälleen luvassa huippupesistä Ikaalisten pesäpallokentällä, kun Tarmon miehet kohtaavat Jokioisten Koetuksen. Ottelu luvassa torstai-iltana klo 18 alkaen.

Sarjajohtaja Ikaalisten Tarmo saa vastaansa vielä toistaiseksi ilman voittoja olevan Jokioisten Koetuksen. Molemmilla joukkueilla on takana kaksi ottelua. Tarmo aloitti kauden vierasottelulla Hyvinkään Tahkoa vastaan, jonka Tarmo voitti luvuin 1-2. Kotiavaus nähtiin viime viikon perjantaina, jolloin Loimaan Palloilijat jäivät Tarmon jalkoihin numeroin jaksoin 8-3 ja 4-0.

Jokioisten kauden alku on ollut selvästi vaikeampi. Koetus hävisi kauden avausottelunsa järvenpääläiselle Kinnarin Pesis 2006:lle luvuin 0-2. Kauden toiseen otteluun Koetus matkasi Turkuun, josta tuomisina oli 2-0 tappio.

Torstaina ottelu kuitenkin alkaa jälleen 0-0 tilanteesta, ja mitään ei saada ilmaiseksi. Alkukauden miesten suomensarjassa koko etelälohkon kovinta tahtia mailan varressa on pitänyt Tarmon Samu Saarinen. Kahteen otteluun Samulla on 1+7 lyötyä juoksua. Lohkon etenijätilaston kakkosena puolestaan majailee Tarmon Konsta Lehtola kuudella tuodulla juoksulla. Onko tässä kaksikko, joka hallitsee myös huomenna kenttää, vai pystyykö Koetus laittamaan tarmolaiset ahtaalle?

Jos sinulla on vielä pesiskausi aloittamatta, niin nyt on loistava hetki tulla mukaan iloiseen tunnelmaan. Tarmo vastaan Hyvinkää Ikaalisten pesäpallokentällä torstaina klo 18. Liput 5 euroa ja alle 15-vuotiaat veloituksetta. Puffetista pikkurahalla kahvia, makkaraa ja muita virvokkeita!